Primăria Puchenii Mari

Blog➠ Cadouri de Crăciun-2016

Constantin Negoi, primarul comunei Puchenii Mari a luat legătura cu Moș Crăciun și împreună au stabilit că cei 703 copii care studiază la grădinițele și școlile de pe raza comunei noastre merită să primească daruri pentru prima dată de-a lungul timpului.

Astfel, Moșul l-a delegat pe primarul Constantin Negoi, să mearga astăzi 21 Decembrie 2016 la cât mai multe unități de învățământ, și unde nu poate în această zi să meargă măine, pentru a înmana copiilor cadourile bine meritate.

Astăzi s-a ajuns la Grădinița Pietroșani, Grădinița Miroslavesti, Grădinița P.Mari, Grădinița Odaile, Grădinița Puchenii Moșneni, Școala Odăile la clasele I-IV, Școala Puchenii Mari la clasele I-VIII, Școala Puchenii Moșneni la cls.I-VIII, Școala Miroslavesti la clasele I-IV, Școala Pietrosani la clasele 0,I,II,IV,V,VI,VII,VIII.

Clasele a III-a și a IV-a de la Pietroșani vor primi cadourile de la Moș Crăciun prin intermediul primarului Constantin Negoi în cursul zilei de mâine, 22 decembrie 2016.

Cadouri de Crăciun-1Cadouri de Crăciun-2Cadouri de Crăciun-3Cadouri de Crăciun-4Cadouri de Crăciun-5Cadouri de Crăciun-6Cadouri de Crăciun-7Cadouri de Crăciun-8Cadouri de Crăciun-9Cadouri de Crăciun-10Cadouri de Crăciun-11Cadouri de Crăciun-12Cadouri de Crăciun-13Cadouri de Crăciun-14