Primăria Puchenii Mari

Anunțuri anul 2020➠Servicii de proiectare și execuția lucrărilor de amenajare a intersecțiilor blocate acum de C.N.A.I.R. pe D.N. 1 prin separatoare de sens.

În ședința de consiliu local din data de 20.02.2020 am aprobat alocarea unor sume de bani în bugetul anului 2020 pentru serviciile de proiectare și execuția lucrărilor de amenajare a intersecțiilor blocate acum de C.N.A.I.R. pe D.N. 1 prin separatoare de sens.

Atât în această săptămână cât și în cea anterioară, în cadrul unor întâlniri la București cu ministrul Transporturilor și cu factori de decizie ai C.N.A.I.R., au fost acceptate soluțiile tehnice propuse de mine, astfel că urmează perioada de proiectare, de obținere de avize de la instituțiile statului și desigur de licitație a execuției lucrării.

În urma acestor discuții s-a acceptat încă o trecere de pietoni la nivel în satul Puchenii Moșneni ( între Biserica Sf.Nicolae și km 45) în afară de cea din satul Puchenii Mari din zona primăriei.

Data limită de predare de către proiectant a documentațiilor tehnice este 15 mai 2020, urmând ca după această dată să se demareze licitația în vederea atribuirii lucrărilor de amenajare a celor 2 intersecții, una în zona blocurilor Miroslăvești și a doua în Puchenii Mari (intersecție D.N.1 cu D.J. 140 și Țârcu I).