Primăria Puchenii Mari

Blog➠ Adina Elena are nevoie de ajutorul nostru

Ca de fiecare dată când unul dintre noi are probleme, noi, și poate că nu doar noi cei din Puchenii Mari, ci noi ca români, strângem rândurile, facem tot ce ne stă în putință să ne oferim ajutorul. Acum, Adina Elena, unul dintre copiii noștri, pe care în urmă cu puțin timp o vedeați mergând spre școala din Puchenii Moșneni, acolo unde studia în clasa a II-a, are nevoie de noi.

Diagnosticată cu o formă gravă de cancer limfatic, Adina Elena, este acum internată la Spitalul Clinic de Urgență Marie Curie din București, și i-ar fi necesar ajutorul pe care fiecare dintre noi îl poate oferi, pentru a-i putea asigura o medicamentație și alimentație specifică acestei maladii.

Origami, mărțisoare, felicitări, realizate de Adina Elena și colegii săi au fost expuse astăzi la Școala Gimnazială din Puchenii Mari, acolo unde, cu mic, cu mare, cetățeni ai comunei noastre au încercat să ofere un mic sprijin financiar Adinei Elena și familiei acesteia, greu încercată în această perioadă.

Nu uitați, stă în puterea noastră a tuturor să ajutăm, să nu trecem indiferenți atunci când cineva are nevoie de noi !

Sunt deschise următoarele conturi bancare pe numele Aurelia Constantin în care puteți și dumneavoastră schimba ceva:RO80BTRLEURCRT0385278601 și RO33BTRLRONCRT0385278601.

Adina Elena 2017-1Adina Elena 2017-2Adina Elena 2017-3Adina Elena 2017-4Adina Elena 2017-5

Din blogul Primăriei

Anunțuri

Dispozițiile primarului

Declarații de căsătorie