Primăria Puchenii Mari

Blog➠ Ansamblul "Mărțisorul" a obținut "Trofeul categoriei" la Festivalul Național-Concurs de folclor “Floricica de pe munți”

O nouă recunoaștere a talentelor artistice ale membrilor ansamblului de dansuri populare "Mărțișorul" a avut loc nu cu mult timp în urmă, la Ploiești, în cadrul Festivalului Național-Concurs de folclor “Floricica de pe munti”. La acest festival, aflat la prima ediție, ansamblul "Mărțisorul" a obținut "Trofeul categoriei".

Îi felicităm și noi pe această cale pe membrii ansamblului "Mărțișorul" și îi asigurăm atât pe ei, cât și pe componenții celuilalt ansamblu, "Mugurași de primăvară", de întreg sprijinul nostru moral, material și financiar.

Astfel, costurile cu pregătirea săptămânală a copiilor de către coordonatorul ansamblurilor și transportul acestora la diferite evenimente județene sau naționale sunt suportate de către Primărie, părinții fiind degravați de obligativitatea oricăror plăți.

Pregătirea celor 2 ansambluri folclorice se desfășoară după următorul program:
-joia (elevii clasei pregătitoare, I-a și a II-a) între orele 10.00-12.30 împreună cu prof.Petre Sorin, ce asigură coregrafia pentru cele 2 ansambluri folclorice;
-vinerea (elevii claselor V-VIII) între orele 10.30-11.30 iar între orele 11.30-12.30 (elevii claselor a III-a și a IV-a) cu învățător Marian Stan. Tot vinerea, și tot cu învățătorul Stan Marian, ce îndeplinește și rolul de coordonator al ansamblurilor folclorice, elevii claselor V-VIII, componenți ai ansamblului "Mărțișorul", se pregătesc la Căminul Cultural Pietroșani, între orele 17.30-19.30.

Ansamblul Ansamblul

Din blogul Primăriei

Anunțuri

Dispozițiile primarului

Declarații de căsătorie