Primăria Puchenii Mari

Blog➠ Întâlnire cu cetățenii afectați de reducerea nr. de curse de transport călători de către operatorul S.C. Marin Stelian Transport Internațional Marfă și Persoane S.R.L.

În urma sesizărilor făcute de către operatorul S.C. Marin Stelian Transport Internațional Marfă și Persoane S.R.L., prin care ne-a notificat că dorește să renunțe la o serie de curse considerate de către acesta ca fiind nerentabile, Primăria Pucheni Mari, a solicitat un punct de vedere Direcției Servicii și Achiziții Publice, Serviciul Transport.

În situația de față, rolul Primăriei Puchenii Mari este unul consultativ, și de reprezentare a cetățenilor, motiv pentru care, în data de 22 iulie 2017, la orele 20.00, la Grădinița Odăile, se va organiza o întâlnire cu locuitorii satelor Odăile, Puchenii Mari, Puchenii Mici și Moara pentru a afla opinia persoanelor afectate de o posibilă reducere a numărului curselor, dar și pentru a vă prezenta prioritățile de dezvoltare a comunei noastre în perioada următoare.

Mai jos puteți vedea corespondența operatorului de transport, a Primariei Puchenii Mari către Consiliul Județean, precum și răspunsul acestui organism.

Întâlnire cu cetățenii afectați de reducerea nr. de curse de transport călători de către operatorul S.C. Marin Stelian Transport Internațional Marfă și Persoane S.R.L.-2017-1Întâlnire cu cetățenii afectați de reducerea nr. de curse de transport călători de către operatorul S.C. Marin Stelian Transport Internațional Marfă și Persoane S.R.L.-2017-2Întâlnire cu cetățenii afectați de reducerea nr. de curse de transport călători de către operatorul S.C. Marin Stelian Transport Internațional Marfă și Persoane S.R.L.-2017-3

Din blogul Primăriei

Anunțuri

Dispozițiile primarului

Declarații de căsătorie