Primăria Puchenii Mari

Blog➠ Lucrări de pietruire de drumuri și în zona blocurilor

Străzile aflate în faza de proiectare pentru așternerea unui covor asfaltic în viitorul apropiat, au primit un nou strat de piatră în aceste ultime 3 zile, în care timpul a fost mai blând cu noi. Intervenția, realizată cu personalul și utilajele Primăriei a fost considerată ca fiind necesară de către primarul Constantin Negoi, deoarece calea de rulare a drumului s-a deformat sub acțiunea intemperiilor din ultimii ani.

Tot în aceste zile s-a așternut un strat de piatră și în zona blocurilor din satul Miroslăvești, areal ce va trece în curând printr-un serios proces de modernizare, constând în amenajarea de alei pietonale, spații de joacă pentru cei mici, căi de acces pentru autoturisme.

În acest an pe lângă continuarea lucrărilor de asfaltare din comună, punerea în folosință a stațiilor de epurare, modernizarea zonei blocurilor din Miroslăvești și construirea unui parc în satul Puchenii Mari, vom face demersurile necesare pentru inițierea unor proiecte de extindere a alimentării cu gaze, a rețelei de canalizare și apă potabilă la nivelul tuturor satelor, pentru o parte dintre ele finanțarea fiind asigurată de la bugetul local, iar pentru cealaltă parte, se încearcă accesarea de foduri europene.

Vreau ca ceea ce mi-am propus în acest mandat să se finalizeze rapid și totodată să ne asumăm și alte deziderate care să aducă o schimbare majoră a gradului de urbanizare a comunei noastre, fiecare moment dedicat planurilor de modernizare, aducându-ne tot mai aprope de țelul final, o comună europeană, a opinat primarul Constantin Negoi.

Pietruiri 2017-1Pietruiri 2017-2Pietruiri 2017-3Pietruiri 2017-4Pietruiri 2017-5Pietruiri 2017-6Pietruiri 2017-7Pietruiri 2017-8Pietruiri 2017-9Pietruiri 2017-10Pietruiri 2017-11Pietruiri 2017-12

Din blogul Primăriei

Anunțuri

Dispozițiile primarului

Declarații de căsătorie