Primăria Puchenii Mari

Blog➠ Lucrări în satul Pietroșani

Cetățenilor din Pietroșani, și în special familiei Udrea Sorin, acum stabiliți în Madrid, Spania, le aducem la cunoștință că în strategia noastră de dezvoltare locală în satul component comunei noastre mai avem de asfaltat strada care face legătura între străzile Adunării-Linia Mare-Cantea și strada ce duce spre terenul de fotbal până la ultima gospodărie.

Pentru aceste lucrări de modernizare au fost depuse documentațiile necesare obținerii finanțării din fonduri europene prin Programul Național de Dezvoltare Rurală-Măsura 7.2.
Tot in Pietroșani, de această dată într-un alt domeniu decat cel al drumurilor, și anume al sistemului educațional, în bugetul acestui an au fost prevăzuți 600 mii de lei(adică 6 miliarde de lei vechi), pentru întocmirea documentațiilor tehnice și începerea lucrărilor de construire a unui nou local de școală cu clasele 0-VIII.

Actuala școală ce a format multe generații din Pietrosani, printre care si cea a domnului Sorin Udrea, nu mai corespunde cerințelor actuale de desfășurare a actului educațional.

Îmi doresc o școală modernă, în care copiii noștri să exceleze, în care sa regăsim dotări de ultimă generație care să le egaleze sau chiar să le întreacă pe cele din mediul urban, a dorit să precizeze primarul Constantin Negoi.

Satul Pietroșani va beneficia de extinderea rețelei de apă și canalizare în funcție de alocările bugetare ale Ministerului Dezvoltării, unde comuna noastră a depus un proiect în acest sens.

Sistemul de distribuție a gazelor naturale în localitate va fi și el extins în totalitate, astfel că toate locuințele vor putea avea acces la această rețea. Pentru dezvoltarea rețelei de gaze în toată comuna, Primăria Puchenii Mari a alocat în bugetul anului 2017 suma de 1.08 milioane lei(adica 10.8 miliarde de lei vechi), extinderea propriu-zisă urmând a avea loc în momentul obținerii avizelor de la instituțiile statului abilitate în acest sens.

Lucrări în satul Pietroșani-2017-1

Din blogul Primăriei

Anunțuri

Dispozițiile primarului

Declarații de căsătorie