Primăria Puchenii Mari

Blog➠ Montarea separatoarelor pe D.N.1

Pe 18 octombrie 2016 a avut loc o întalnire a primarului Comunei Puchenii Mari, Constantin Negoi, primarului Comunei Gorgota, Ionuț Dumitru și primarului Comunei Bărcănești, Valeriu Lupu, nemulțumiți de proiectul de modernizare a DN1, proiect prin care se vor monta separatoare de sens.

Primarii acestor localități doresc ca înainte de amplasarea acestor separatoare de sens să aibă loc o întâlnire cu factorii decizionali ai CNADNR pentru a găsi soluții care să ușureze accesul cetățenilor către unitățile sanitare, ale administrației publice, insituțiilor de învățământ, bisericilor, și către agenții economici situați de o parte și de alta a acestei căi rutiere.

Astfel, dacă se vor monta aceste separatoare, accesul cetățenilor la obiectivele de mai sus va fi blocat, pentru aceasta fiind necesară amenajarea unor treceri de pietoni.

Primarul Constantin Negoi dorește ca în satul Puchenii Mari să fie amenajată în zona Primăriei o trecere de pietoni cu refugiu și semaforizată, precum și în Puchenii Mosneni, în zona Bisericii Sf.Nicolae.

Primăria Puchenii Mari, este dispusă să aloce bani din bugetul local pentru asigurarea deplasării cetățenilor în condiții optime și de siguranță pe D.N.1

Întâlnire primari

Din blogul Primăriei

Anunțuri

Dispozițiile primarului

Declarații de căsătorie