Primăria Puchenii Mari

Blog➠ Perdele de protecție din puieți de salcâm la cele 3 stații de epurare din comuna Puchenii Mari

Primarul Constantin Negoi a dispus plantarea unei perdele de protecție formată din puieți de salcâm la cele 3 stații de epurare din comuna Puchenii Mari. Pentru punerea în aplicare a acestei inițiative a fost mobilizat personalul primăriei cu atribuții în domeniu și beneficarii venitului minim garantat.

Dorim ca prin această măsură să stopăm, cel puțin în zonele controlate de Primăria Puchenii Mari, fenomenul de eroziune a solului și totodată să reducem în viitor, efectele generate de fenomenele meteo extreme care ar putea pune în dificultate funcționarea în bune condiții a stațiilor de epurare Odăile, Pietroșani, Miroslăvești, a afirmat primarul Constantin Negoi.

Din acest an vor fi puse în funcțiune stațiile de epurare și implicit sistemul de canalizare construit până în anul 2012.

Perdele de protecție din puieți de salcâm la cele 3 stații de epurare din comuna Puchenii Mari-2017-1Perdele de protecție din puieți de salcâm la cele 3 stații de epurare din comuna Puchenii Mari-2017-2Perdele de protecție din puieți de salcâm la cele 3 stații de epurare din comuna Puchenii Mari-2017-3Perdele de protecție din puieți de salcâm la cele 3 stații de epurare din comuna Puchenii Mari-2017-4

Din blogul Primăriei

Anunțuri

Dispozițiile primarului

Declarații de căsătorie