Primăria Puchenii Mari

Blog➠ Primarul Constantin Negoi, coordonează acțiunile de igienizare a celor 8 unități de educație din comuna Puchenii Mari

În aceste zile, primarul Constantin Negoi, coordonează acțiunile de igienizare a celor 8 unități de educație din comuna Puchenii Mari.

Pe lângă aceste lucrări de igienizare, la școala Puchenii Moșneni, în 2 săli de clasă, acolo unde în urmă cu 2 ani a fost montat necorespunzător un parchet de calitate inferioară, acum s-a luat măsura înlocuirii acestuia. În aceeași localitate, însă la grădiniță, se repară acoperișul, se va achiziționa mochetă pentru sălile de curs, mobilier pentru exterior și se va amenaja un loc de joacă.

În satul Miroslăvești, școala va beneficia de amenajarea sălii de curs destinate funcționării clasei pregătitoare, se vor monta instalații de aer condiționat în clase, iar la grădiniță se amenajează spațiul de joacă pentru cei mici, la fel ca și grădinița din Odăile.

În acest an, din cauza numărului mic de copii, dar și din dorința de a oferi copiilor noștri acces la un mai bun proces educațional, elevii Școlii Odăile vor învăța în localul școlii de centru, Puchenii Mari. Transportul copiilor va fi asigurat din satul Odăile până în Puchenii Mari și apoi spre localitatea de domiciliu de către Primăria Puchenii Mari.

Cei mici, în Pietroșani, vor avea din această toamnă, un loc de joacă schimbat, în acest sens urmând a se cumpăra și amplasa mobilier de exterior adecvat acestui scop.

Din blogul Primăriei

Anunțuri

Dispozițiile primarului

Declarații de căsătorie