Primăria Puchenii Mari

Blog➠ Recepția lucrării de alimentare cu nergie electrică a celor 3 stații de epurare

Ieri, 6 iulie 2017, a fost parcursă încă o etapă ce vizează punerea în funcțiune a celor 3 stații de epurare ale Comunei Puchenii Mari. Astfel, reprezentanți ai Inspectoratului de Stat în Construcții, ai Electrica S.A. si Primăriei Puchenii Mari, alături de proiectantul și executantul lucrării de alimentare cu energie electrică a acestor stații de epurare au efectuat recepția lucrării ce s-a derulat pe parcursul a 6 luni.

Lucrarea de alimentare cu energie electrică, în valoare totală de 438659,75 lei fără T.V.A., a constat în amplasarea de stâlpi de susținere a rețelei de medie tensiune și a 3 transformatoare, fiecare dintre ele amplasat în Miroslăvești, Pietroșani si Odăile.

Se estimează ca punerea în funcțiune a celor trei stații de epurare se va face în luna septembrie, dupa racordarea la rețeaua națională de energie de către Electrica S.A.

Recepția lucrării de alimentare cu nergie electrică a celor 3 stații de epurare-2017-1Recepția lucrării de alimentare cu nergie electrică a celor 3 stații de epurare-2017-2Recepția lucrării de alimentare cu nergie electrică a celor 3 stații de epurare-2017-3Recepția lucrării de alimentare cu nergie electrică a celor 3 stații de epurare-2017-4Recepția lucrării de alimentare cu nergie electrică a celor 3 stații de epurare-2017-5

Din blogul Primăriei

Anunțuri

Dispozițiile primarului

Declarații de căsătorie