Primăria Puchenii Mari

Blog➠ Respectarea etapelor legale în domeniul reabilitării sau modernizării drumurilor publice

Și în România ca și în Anglia sau celelate țări din UE, legislația în domeniul reabilitării sau modernizării de drumuri publice trebuie respectată.

Înțelegem dorința firească a fiecărui cetățean din Puchenii Mari de a trai într-o comună de nivel european, însa timpul scurs este de aproximativ 3 luni de la învestirea Primarului și a Consiliului Local, perioadă în care a trebuit să regândim bugetul local în funcție de solicitările locuitorilor.

Astfel, în ședința din 29 august 2016 Primarul Negoi Constantin a propus consilierilor, care au și aprobat, alocarea sumei de 130 mii lei pentru întocmirea studiilor de fezabilitate, proiectelor tehnice, și detaliilor de execuție, documentațiilor tehnice pentru obținerea autorizației de construire pentru toate străzile rămase neasfaltate la nivelul comunei.

Dupa finalizarea acestor etape și a procedurilor de achiziție a lucrărilor, se va putea iniția procesul de asfaltare a acestor străzi.

Deoarece trebuie respectate toate etapele impuse de legislația românească și europeană, estimăm că lucrările de asfaltare vor începe din primăvara anului următor și străzi precum cea din imaginea de mai jos vor mai exista în comuna noastră doar în arhivele foto.

Respectarea etapelor legale-1

Din blogul Primăriei

Anunțuri

Dispozițiile primarului

Declarații de căsătorie