Primăria Puchenii Mari

Blog➠ Solicitări de majorare a tarifului practicat de ROSAL

Primăriei Comunei Puchenii Mari, ca de altfel și altor 35 de primării din Județul Prahova, i-a fost transmisă în data de 17 mai o solicitare din partea ROSAL și a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară, ce vizează mărirea costului operațional pentru colectarea deșeurilor menajere de la 3 lei și 20 de bani la 4 lei și 21 de bani.

Conform adresei transmisă de catre Asociația de Dezvoltare Intercomunitară se specifică faptul că aceste majorari de preț sunt determinate de creșterea salariului minim pe economie și a tarifului la rampa de depozitare.

Primaria Comunei Mari, nu este de acord cu aceste majorări care îi afectează pe cetățenii noștri și în acest sens a fost stabilită organizarea unei ședințe de consiliu local la Căminul Cultural din Pietroșani, în data de 25 mai 2017, la orele 18.00, unde vă invităm și pe dumneavoastră, cei care vă plătiți taxele și impozitele, să vă exprimați opinia.

În funcție de votul celor 36 de primării membre în Asociația De Dezvoltare Intercomunitară, solicitarea de majorare a tarifului se va pune în aplicare, sau nu. Decizia Comunei Puchenii Mari se va lua în această ședință publică din data de 25 mai.

Mai jos găsiți comunicările făcute de ROSAL și Asociația de Dezvoltare Intercomunitară.

Solicitări de majorare a tarifului practicat de ROSAL-2017-1Solicitări de majorare a tarifului practicat de ROSAL-2017-2

Din blogul Primăriei

Anunțuri

Dispozițiile primarului

Declarații de căsătorie